Azimut Grande 27 Metri

Azimut Grande 27 Metri

Italian as a way of life.

Nașterea unui megaiaht de 27 de metri cu totul nou

Nașterea unui megaiaht de 27 de metri cu totul nou

Design interior de Achille Salvagni

Design interior de Achille Salvagni

Exterior

Interior

Video

Layouts

Features

Generație carbon-tech


Folosirea fibrei de carbon este o alegere care permite volumelor și suprafețelor să fie mărite în timp ce păstrează aceeași greutate, menținând astfel niveluri excelente de stabilitate dinamică. Fibră de carbon se aplică la:

  • superstructure
  • flybridge
  • radar arch
  • hard top (opt)
  • platform/transom

EPS Direcție asistată electronic


La postul de comanda, sistemul inovator de direcție asistata electronic vă oferă o senzație similară conducerii unui vehiculul de top. Proprietarul poate configura reacția directie reglând rotirea volanului și efortul depus în funcție de viteză. Sistemul are, de asemenea, avantajul suplimentar de a elimina tubulatura hidraulică dintre stația de comanda și compartimentul pentru cârma.

Sistem automatic de reglare a trimului de la Humphree

Interceptoarele automate de la Humphree dau navei liftul de care are nevoie pentru a se ridica pe plan mai repede sau pentru a ajunge la trimul optim de funcționare. În acest fel, rezistența corpului este optimizată automat pentru fiecare viteză și stare de încărcare, ceea ce duce la creșterea vitezei și la un consum mai redus de carburant. Sistemul Humphree este alimentat electric de 12-24 V DC. Datorită designului Interceptorului, este nevoie doar de o cantitate mică de energie pentru a mișca lama în sus și în jos, chiar și in conditii de mare viteză.

SISTEM DE MONITORIZARE AVANSAT DE LA NAVIOP

Soluție de ultimă oră pentru afișarea și controlul sistemelor principale de la bord: datele motorului, consumul de combustibil, generatoarele, trim, interceptorul, lămpile de navigație, bateriile, aerul condiționat.

At one with the sea


The extraordinary views through the full-length windows on both sides of the owner’s suite create the incomparable sensation of being completely at one with the sea.

HTS declaratia de Standard Tehnic Ridicat

Azimut Grande 25 metri a fost proiectat în conformitate cu cele mai înalte standarde aplicate în industria de agrement pentru bărcile de producție. Cu certificarea CE de clasă A și NMMA, ambarcațiunea respectă cele două coduri de siguranță.

Stabilizers and thrusters by CMC Marine

Azimut Grande 27 Meters offers an advanced stabilization system consisting of Stabilis Electra™ stabilizer fins and Dualis Electra™ thrusters.
CMC Marine's Stabilis Electra™ stabilizer fins offer advanced technology designed to deliver dynamic, accurate and quiet response that reduces energy consumption and offers a high degree of reliability.
The Dualis Electra™ thrusters also offer a high thrust/power ratio, higher than other systems, thanks to the excellent quality of casting and mechanics.

Caracteristici tehnice

Date tehnice principale
Lungime totală (inclusiv balustrada din prova)26,78 m (87' 10'')
Lungime coca (inclusiv platforma)23,95 m (78' 7'')
Lățimea maximă6,59 m (21' 7'')
Pescaj (inclusiv elicele, cu încărcătura maximă)1,93 m (6' 4'')
Deplasament (cu încărcătura maximă)93 t (205.030 lb)
Proiect
Materiale de construcțieCarbon Fiber + GRP
Exterior stil & conceptStefano Righini
Designer de interiorAchille Salvagni Architetti
Designer de cocaP.L. AUSONIO Naval Architecture & Azimut R&D Dept.
Carena0
BuilderAzimut Yachts
Cazare
Cabine4 + 2 crew
Paturi8 + 3 crew
Toalete 5 + 2 crew
Performanță
Motoare2 x MAN R V12 1900 mHP
Viteza maximă (masa de la testele de performanță)up to 28 kn
Viteza de croazieră (masa de la testele de performanță)up to 24 kn
Capacitate rezervor
Motoare2 x MAN R V12 1900 mHP
Capacitatea rezervorului de combustibil9500 l (2510 US Gal)
Capacitatea rezervorului de apă dulce2000 l (528 US Gal)

Datele se referă la condițiile UNI ISO 8666

Prezentările Azimut Yachts au fosr create și dezvoltate pentru a oferi utilizatorilor o reprezentare a iahturilor cât mai apropiată de adevăr posibil.
Finisările, echipamentul standard și varietatea de dotări opționale disponibil pot varia de la navă la navă.

Informațiile oferite de aceste materiale (Tururi Virtuale, imagini, filmări, etc…) sunt exclusiv în scop informativ. Deși Azimut Yachts se străduiește să vă pună la dispoziție pe acest site informații corecte, pot exista inexactități tehnice sau greșeli de tipar.
Azimut Yachts nu garantează exactitatea, exhaustivitatea și autenticitatea imaginilor sau reprezentărilor produsului arătat cu imaginea sau reprezentarea produsului în realitate.

Azimut Yachts își rezervă dreptul de a modifica în orice moment, fără să anunțe în prealabil, orice conținut și caracteristici ale oricărui iaht și megaiaht, inclusiv, dar nu limitat la culoare, materiale, dotări opționale și echipament.