Exterior

Interior

Video

Layouts

Features

Carbon-tech generation

The use of carbon fibre is a construction choice that allows volumes and surfaces to be increased in size while keeping the same weight, therefore maintaining excellent levels of dynamic stability.
Carbon fiber lamination is applied to:

  • deck (hybrid)
  • upper forward part of the flybridge
  • hard top (opt)

EPS Direcție asistată electronic

La postul de comanda, sistemul inovator de direcție asistata electronic vă oferă o senzație similară conducerii unui vehiculul de top. Proprietarul poate configura reacția directie reglând rotirea volanului și efortul depus în funcție de viteză. Sistemul are, de asemenea, avantajul suplimentar de a elimina tubulatura hidraulică dintre stația de comanda și compartimentul pentru cârma.

Panou de control integrat

Sistemul integrat de control de la Raymarine a fost personalizat pentru a crește potențialul de control: de la datele motorului și alarmele, pompele de santină și de evacuare a apei, nivelurile rezervoarelor și ventilația camerei motorului până la sistemul de sunet și la unitățile de aer condiționat. Sistemul poate fi accesat de pe ambele posturi de căști și de la distanță de la o tabletă.

HTS declaratia de Standard Tehnic Ridicat

Azimut 66 a fost proiectat în conformitate cu cele mai înalte standarde aplicate în industria de agrement pentru bărcile de producție. Cu certificarea CE de clasă A și NMMA, ambarcațiunea respectă cele două coduri de siguranță majore pentru ambarcațiunile de sub 24 de metri.

Caracteristici tehnice

Date tehnice principale
Lungime totală (inclusiv balustrada din prova)20,80 m (68' 3'')
Lungime coca (inclusiv platforma)20,33 m (66' 8'')
Lățimea maximă5,18 m (17')
Pescaj (inclusiv elicele, cu încărcătura maximă)1,6 (5' 3'')
Deplasament (cu încărcătura maximă)41,6 t (91.712 lb)
Proiect
Materiale de construcțieCarbon Fiber + GRP
Exterior stil & conceptStefano Righini
Designer de interiorAzimut Yachts
Designer de cocaStudio Plana
BuilderAzimut Yachts
Cazare
Cabine4 + 1 crew
Paturi8 + 1 crew
Toalete 3 + 1 crew
Performanță
Motoare2 x CAT C18 Acert 1150 mHP
Viteza maximă (masa de la testele de performanță)up to 32 kn
Viteza de croazieră (masa de la testele de performanță)up tp 28 kn
Capacitate rezervor
Motoare2 x CAT C18 Acert 1150 mHP
Capacitatea rezervorului de combustibil3900 l (1030 US Gal)
Capacitatea rezervorului de apă dulce1000 l (264 US Gal)

Datele se referă la condițiile UNI ISO 8666

Prezentările Azimut Yachts au fosr create și dezvoltate pentru a oferi utilizatorilor o reprezentare a iahturilor cât mai apropiată de adevăr posibil.
Finisările, echipamentul standard și varietatea de dotări opționale disponibil pot varia de la navă la navă.

Informațiile oferite de aceste materiale (Tururi Virtuale, imagini, filmări, etc…) sunt exclusiv în scop informativ. Deși Azimut Yachts se străduiește să vă pună la dispoziție pe acest site informații corecte, pot exista inexactități tehnice sau greșeli de tipar.
Azimut Yachts nu garantează exactitatea, exhaustivitatea și autenticitatea imaginilor sau reprezentărilor produsului arătat cu imaginea sau reprezentarea produsului în realitate.

Azimut Yachts își rezervă dreptul de a modifica în orice moment, fără să anunțe în prealabil, orice conținut și caracteristici ale oricărui iaht și megaiaht, inclusiv, dar nu limitat la culoare, materiale, dotări opționale și echipament.